Селекционерът на България - Георги Дерменджиев е на мнение, че потенциалът на нашия тим е по-висок, отколкото се предполага. Той отново заяви, че ще направи всичко по силите си, за да класира родината ни на Евро 2020.

"Знаем какъв е моментът. Аз мисля, че потенциалът на националния отбор е по-висок. Предстои контрола с Парагвай, който е изключително силен отбор. Стилът му на игра е по-различен от този на Чехия. Аз предпочитам да се играе с по-силни отбори, които играят комбинативен футбол. Ще излезем със състав, който ще покаже друго лице", сподели той пред колегите от "Спортал".

"Разговаряхме два пъти с Красимир Балъков. Живеем в 21 век. Изключително коректно поведение от Краси Балъков. Това, което ми беше необходимо, той го сведе. Изключително доволен съм и му благодаря. Лудогорец? Има такива мачове. Много трудно този мач може да даде реално обяснение. Въпреки тази загуба Лудогорец има шансове и отборът ще ги използва, за да продължи напред. Март месец се отдава една възможност за националния отбор. Ще направим всичко възможно да се класираме. Зависи много и от жребия, за да достигнем и до втория мач. Искам в мача с Парагвай и този с Чехия да се подобри нивото. Отборът да бъде по-стабилен психологически и игрово. Ще разговаряме с играчите и искам те да направят така, че да се почувстват сигурни".

Георги Дерменджиев започна с изненадите в националния отбор

Георги Дерменджиев започна с изненадите в националния отбор

Селекционерът повика младок от Черно море, не се отказа от Вандерсон и Марселиньо