Нападателят на националния ни отбор Кирил Десподов говори пред медиите заедно с Ясен Петров относно предстоящия мач със Северна Македония в Лига на нациите. Ето какво каза той:

"По принцип винаги тежи националната фланелка, но всички знаем колко е важно да играем по възможно най-добрия начин и да оставаме сърцата си на терена. Всички сме наясно за утрешния мач, че ще е едно силно дерби и по-умният в мача, надявам се да сме ние и съм сигурен, че ще сме ние, ще спечели. Най-важното е да играем със сърце, душа и ще вземем трите точки.

Мисля, че подмладяването е вече факт. Изиграхме доста контроли и квалификации. Отборът мисля, че е готов и е време да качваме следващата стълбичка и да търсим резултати. Дали ще има напрежение зависи от нас и колко слушаме какво се говори отстрани и доколко това ще ни повлияе. Говорим си, че трябва да сме спокойни и да няма напрежение. Съгласен съм, че всички се фокусират само срещу Северна Македония, но ние имаме още 3 мача, които са много важни.

Надявам се да се напълни стадионът и хората да ни подкрепят, за да ги зарадваме с победа. Всички знаете за какви условия става въпрос тук. Няма какво да ги коментирам тях.

Ако трябва да съм честен, горе-долу си починах. Но пък това е нашата професия и знаем какво се иска от нас. Като цяло почивката не ме вълнува, вълнува ме да направя силни мачове. Всички хора в България го заслужават и заслужават да бъдат зарадвани.

Зависи от кого са критиките. Ако са от футболни хора и разбират от футбол, го приемаме. Аз мога много да говоря за критиците. Увереността никога не трябва да пада, мога да кажа от името на отбора, че сме уверени и най-важното е да играем със самочувствие", заяви Десподов.

Петров: Не мисля за политика, а само за футбол срещу Северна Македония

Петров: Не мисля за политика, а само за футбол срещу Северна Македония

"Критиците да са живи и здрави"