Националният селекционер Георги Дерменджиев застана пред медиите ден преди приятелския двубой на България срещу Беларус. Специалистът обяви, че концентрацията в представителния ни тим е на изключително високо ниво. Треньорът отново трябваше да отговаря и на въпроси по темата "Ивелин Попов". Ето какво каза той:

Петър Занев е новият капитан на българския национален отбор?

Петър Занев е новият капитан на българския национален отбор?

Би трябвало да носи лентата в приятелския мач срещу Беларус

"Никога не е приятно нито за играчите, нито за треньора да има контузени. Другите момчета, които са тук, ще ги заместят. Тези момчета са тук, за да свикнат с напрежението, което се създава. Коментирал съм с тях, че те са хората, които предстои да бъдат извикани за следващия мачове. В една контрола трябва да се изпробват играчи и всичко възможно, което впоследствие ще се окаже от полза".

"Има много сериозна концентрация. Важна е реалността. Тя е на 26-и март. В този мач с Унгария може да се случи всичко, но трябва да сме готови и да дадем максимума. Предстоят разговори с Ивелин Попов. Публиката ще бъде дванадесетият играч. Изключително отговорно е, че ще бъдем домакини. До мача с Унгария ще направим всичко, което е необходимо".

Вратар отпадна от състава на България за мача с Беларус

Вратар отпадна от състава на България за мача с Беларус

Мартин Луков е с контузия