Един от шефовете в Локомотив (Пловдив) Чавдар Цветков коментира представянето на националния отбор в Лигата на нациите. Ето какво заяви Чаво пред "Меридиан Мач".

"Мисля, че всички е редно да се обединим в подкрепата за Петър Хубчев и неговия отбор, за да има някакво надграждане. Вижда се, че постепенно се развиваме. След сладките домакински победи срещу Холандия и Швеция в световните квалификации, в този нов турнир до последно се борехме за първото място в групата. Записахме чудесни победи срещу Словения като гост и срещу Норвегия тук. Головете в мача с Кипър в София пък напълно изкупиха това, че допуснахме да ни поведат", заяви Цветков.

"Видно е, че футболистите ни играят изключително дисциплинирано. Такъв ред в отбора ни и на терена, и извън него не е имало от години. Трябват ни обаче поне двама-трима артисти. Повече проблясъци, които да радват публиката, а и да носят победи в напечените и важни моменти. Тодор Неделев, Кирил Десподов, а на моменти и Краев обещават, че могат да ни покажат още. Има талант в родното първенство, но като цяло ми се струва, че в момента наистина извличаме максимума. Нека се примирим, че това ни е нивото и да търсим подобряването крачка по крачка. Аз съм сигурен, че повече няма да слизаме надолу, а ще вървим напред", добави още легендата на Славия.

Сърбия, Румъния и Шотландия играха за България тази вечер: "Лъвовете" в трета урна на жребия за Евро 2020!

Сърбия, Румъния и Шотландия играха за България тази вечер: "Лъвовете" в трета урна на жребия за Евро 2020!

Очаквани резултати в мачовете на трите тима