Българският футболен съюз стартира продажбата на билети за двете домакинства на "А" националния ни отбор от турнира УЕФА Лига на нациите през юни - срещу Северна Македония (2 юни, 19:00 ч.) и Грузия (5 юни, 21:45 ч.) на стадиона в Разград.

От днес билетите са в продажба в цялата партньорска мрежа на Eventim, в билетния център в Разград, както и онлайн. Допълнително ще бъдат обявени и други локации, на които феновете ще могат да купят своя билет.

Цените на пропуските за срещите са както следва:

България - Северна Македония: Сектор А - 18 лв. Сектор Б - 12 лв. Сектор В - 24 лв. ВИП билет - 60 лв.

България - Грузия: Сектор А - 18 лв. Сектор Б - 12 лв. Сектор В - 24 лв. Сектор Г - 12 лв. ВИП билет - 60 лв.

В ход е и продажбата на пакетни билети за двата мача както онлайн, така и в цялата партньорска мрежа на Eventim, като цените са:

Сектор Б, блок 1 (пакетна цена за двата двубоя - 20 лв.)

Сектор В, блок 2 (пакетна цена за двата двубоя - 40 лв.)

БФС и официалният партньор на федерацията VIVACOM продължават и една от най-успешните си съвместни инициативи - проектът "Семеен сектор". Той дава възможност на родителите да заведат децата си в обособена за целта зона (Сектор А1, блок 1) на преференциални цели - възрастният купува билет на реалната му цена (18 лв.) и има право да заведе до 3 непълнолетни лица срещу допълнителни 2 лв. на пропуск. Напомняме, че родителят/настойникът е длъжен да попълни изискваната от закона декларация за придружител. За семейния сектор важи и опцията "Пакетен билет", при която цената на билета за възрастен за двата мача е 30 лв, акцентират от БФС.