След страхотния успех и взривоопасни битки, които нажежиха варненската публика през октомври, вече е ясна и следващата дата за най-зрелищното бойно шоу SENSHI. То ще се проведе на 22 февруари 2020 година, а домакин отново ще е морската столица на България Варна - градът, известен с традициите си в бойните спортове.

Феновете могат отсега да се готвят за 9 супер битки и много екшън на ринга. Организаторите все още пазят в тайна в какви стилове ще са сблъсъците, но мястото вече е ясно. Бойната галавечер ще се проведе в Двореца на културата и спорта във Варна, където през октомври на SENSHI 4 световната и европейската ни шампионка по кикбокс и муай тай за 2019 година Теодора Кирилова извоюва исторически успех за България, нокаутирайки непобеждаваната досега киргизстанка Бегаим Какчекеева, която се състезава за Русия.

Снимка 449807

Източник: ММС

Българските асове за пореден път доказаха класата си, надвивайки сериозни опоненти в сблъсъци по карате киокушин, по правилата на новата Професионална лига на Световния киокушин съюз, както и в стил К-1. С купи от супертурнира SENSHI 4 си тръгнаха капитанът на националите ни по кикбокс двукратен световен шампион при професионалиститеАтанас Божилов, Атанас Божилов, многократният ни медалист по киокушин и рекордьор по успехи на ринга на галата Николай Йоргов, варненският кикбоксьор и шампион по кикбокс, бокс и киокушин Едуард Алексанян и световният шампион по муай тай за 2019 година Петър Стойков. С победа на ринга на SENSHI дебютира и един от най-младите и талантливи български бойци, който от години живее и тренира в Дания - Али Юзеир.

Снимка 431464

Източник: boec.bg

Очаквайте подробности кои ще са следващите големи имена, които предстои да взривят публиката във Варна на SENSHI 5! За повече информация следете уебсайта на SENSHI - www.senshi.com. Подробности, снимки и вълнуващи видеа от галавечерите може да откриете във фейсбук страницата и Instagram профила на SENSHI.