Двукратният световен шампион по муай тай и световен шампион по кикбокс - Християн Корунчев записа една от най-престижните си победи в своята професионална кариера. В мач по правилата на KWU Full contact на бойната галавечер SENSHI 5 той доминира тотални и разби сърбина Любо Ялови с единодушно съдийско решение.

Впечатляваща победа с нокаут за Петър Стойков на SENSHI 5

Впечатляваща победа с нокаут за Петър Стойков на SENSHI 5

Нашият боец спечели чрез технически нокаут във втория рунд срещу Владимир Сергеев от Украйна

Битката трябваше да завърши с нокаут, но по някакъв начин гостът от западната ни съседка се измъкна сравнително невредим.

Корунчев започна мача с брутален ляв, който щеше да скъса ринга освен главата на Ялови. Зрелищният българин продължи с яросните атаки. Опитът му за маваши остана на милиметри, Християн продължаваше да доминира в първия рунд. Непрестанните атаки бяха ясен знак, че търси нокаута. Два последователни кика в областта на стомаха задъхаха сърбина.

Николай Йоргов продължи българската доминация на SENSHI 5 във Варна

Николай Йоргов продължи българската доминация на SENSHI 5 във Варна

Справи се с класния иранец Маджид Хашеми Бейджи в мач по правилата на KWU SENSHI, категория до 80 кг

Нищо не се промени през вторите три минути. След всеки опит за атака Ялови отнасяше по няколко удара. Християн не спираше да атакува, а сърбинът задъхан отстъпваше назад. Усмивките му бяха плод на безсилие, а не на увереност.

Корунчев се беше вслушал в съветите на треньора си Марио Кирилов и дори увеличи още темпото. Боецът на СК "Армеец" захождаше добре, нагласяше си съперника и пласираше умело леви. Киковете в тялото целяха отваряне на гарда на Ялови, а след това следваха проблеми за сърбина. Християн не спираше с атаките, а Ялови мъжки отнасяше удар след удар. Решението беше очевидно и заслужено - победа за българина.

Виталий Ишахнели надви японеца Фуджи с единодушно съдийско решение

Виталий Ишахнели надви японеца Фуджи с единодушно съдийско решение

Руснакът със силно представяне на SENSHI 5