Известният български актьор, режисьор и продуцент Ники Илиев ще бъде водещ на професионалната бойна галавечер SENSHI на 22 февруари във Варна. Илиев от години е страстен почитател на бойните изкуства и дори посвещава филм в чест на любимото си хоби.

Петото издание на популярното бойно шоу ще се проведе в зала "Конгресна" в Двореца на културата и спорта в морската столица тази събота, където зрителите ще станат свидетели на истинско зрелище от общо 9 тежки двубоя. На разгорещения ринг ще премерят сили едни от най-добрите бойци и шампиони по кикбокс и карате киокушин от България и света.

Три сблъсъка за титли и бойци от 11 страни - в бойната карта на SENSHI 5

Три сблъсъка за титли и бойци от 11 страни - в бойната карта на SENSHI 5

На 22 февруари феновете на бойните спортове в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна ще видят 9 тежки двубоя

През годините филмовата звезда посещава тренировки по карате, муай тай, бразилско джу джицу, но истинската любов към тези спортове преоткрива в кикбокса. Под ръководството на Емил Найденов, Илиев вече 12 години се отдава на страстта си и се зарежда с необходимата доза адреналин на тренировъчния боксов ринг в залата на Славия Спортес. В почти всеки свой филм Ники Илиев включва и различни бойни спортове. През миналата година продукцията "Завръщане", в която е актьор, режисьор и продуцент, счупи рекордите и беше обявен за най-гледания български филм за 2019 година.

Grand Mall Varna приема кантара на SENSHI 5

Grand Mall Varna приема кантара на SENSHI 5

Премерванията на бойците, които ще се състезават за трите титли на WAKO PRO, ще наблюдава техническият директор на WAKO PRO Сърджан Бугарчич

Сега на 22 февруари, известната филмова звезда и режисьор на "Нокаут" ще стъпи на професионалния ринг на SENSHI, където ще се погрижи за покачването на градусите и в зала "Конгресна". Оспорвани сблъсъци между бойци от 11 страни, 9 двубоя по правилата KWU SENSHI, KWU Full Contact, WAKO PRO K-1 и WAKO PRO Low kick очакват публиката на международната гала. Специално за бойното шоу у нас пристигат и кикбокс легендите Ернесто Хуст, Семи Шилт и Петер Артс, които ще бъдат рефери и на част от срещите. Утре, на 21 февруари, от 14,30 часа в Grand Mall Varna, ще се проведе и официалният кантар на галата, по време на която за пръв път бойците ще се срещнат очи в очи.

Не пропускайте SENSHI 5 - на 22 февруари, от 19 часа, в Двореца на културата и спорта във Варна. Билети може да закупите онлайн от мрежата на Eventim и на място от касите на залата.

Смяна на съперника на Християн Корунчев за SENSHI 5

Смяна на съперника на Християн Корунчев за SENSHI 5

Срещата между двамата ще се играе в стил К-1.