Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардила заяви, че Висшата лига е най-непредсказуемото първенство, в което е бил треньор до този момент.

Наставникът на "гражданите" обаче е на мнение, че няма как да определи кой шампионат в Европа е най-добрият, тъй като навсякъде има позитиви и негативи.

Серхио Агуеро: Уверен съм, че ще спечелим Висшата лига два пъти поред

Серхио Агуеро: Уверен съм, че ще спечелим Висшата лига два пъти поред

"Няма да е лесно"

"Не провеждам тренировките на отбора по същия начин както през изминалия сезон. Имаме нови упражнения и други неща, които изпробвам. Не мога да ви опиша колко различно беше, когато започнах кариерата си. Нищо общо. Но, повярвайте ми, просто искам да се забавлявам, вършейки работата си. 

Хората все си мислят, че играчите са тези, които трябва да изпитват това удоволствие, но не е точно така. Аз също заслужавам да бъда щастлив. Искам да виждам от отбора това, което изисквам от него. 

Висшата лига е най-трудното и непредсказуемо първенство, в което съм бил. не мога да кажа, че е най-доброто, тъй като това би било нечестно спрямо останалите в Европа. Но тук има поне пет-шест отбора, които са способни да се борят за титлата до последно", сподели Пеп пред медиите.

Пеп Гуардиола: Във Висшата лига се развих като треньор

Пеп Гуардиола: Във Висшата лига се развих като треньор

"Работим, докато целият свят ни гледа"