Собственикът на Ливърпул Джон Хенри се обърна към феновете, след като реши да се оттегли от Суперлигата.

"Знам, че Ливърпул има опит, лидерство и страст да възстанови доверието и да ни помогне да продължим напред. Преди повече от десет години, когато дойдохме в клуба и се записахме за предизвикателства, свързани с футбола, мечтаехме за същото нещо, което и вие. И работихме усилено, за да направим клуба по-добър. Нашата работа не е приключила. И се надявам да разберете, че дори когато правим грешки, ние работим в най-добрия интерес на вашия клуб. 

Извинете ме отново. Само аз съм отговорен за ненужния негатив, възникнал около клуба през последните няколко дни. Това е нещо, което няма да забравя. Това показва каква сила имат феновете днес и с право ще продължат да я имат.

Край! Суперлигата се провали!

Край! Суперлигата се провали!

От турнира с официално съобщение

Ако има нещо, което тази ужасна пандемия даде да се разбере, то колко важни са феновете за нашия спорт и за всеки спорт. Това може да се види на всеки празен стадион. Беше невероятно трудна година за всички нас, почти никой не остана незасегнат. Наложително е футболното семейство на Ливърпул да запази жизненост и отдаденост на това, което виждаме в представянето на феновете по целия свят. Това са жестове на доброта и подкрепа. Мога да ви обещая, че ще направя всичко по силите си, за да улесня това", каза Хенри.