Старши треньорът на Етър Красимир Балъков беше доволен от равенството 1:1 с Ботев (Враца) тази вечер, което гарантира на "виолетовите" първото място в Група "А" на Втората осмица.

Наставникът коментира и информацията, че селекционерът на националния ни отбор по футбол Петър Хубчев е подал оставка.

Ботев (Враца) и Етър не се победиха - 1:1

Късен гол във Враца гарантира първото място в Група "А" на Етър

"Виолетовите" няма как да бъдат изместени от лидерската позиция

"Ако е истина, че Петър Хубчев е напуснал националния отбор, това не е добре, защото в него хората виждаха един от треньорите, които могат да направят нещо за българския футбол. Моето име  винагиго свързват, когато има смени в националния отбор, но до момента не съм станал селекционер. Ако ми почукат на вратата да поема България, тогава ще говорим.

Крайният резултат от мача е логичен. Щеше да е жалко, ако бяхме загубили. Старахме се през целия двубой. Доволни сме. Жалко за Иван Петков, който се контузи. Имаше подем в него. Свързана е травмата с ахилеса. Възможно е да има и операция.

Трябва да се помисли как да се направят тези групи по-интересни. Има много безсмислени мачове. Този не беше такъв, но трябва да се направят някои подобрения. Например да се редуцират точките така, че последния да може да достигне първия с няколко победи", коментира Балъков пред "Диема спорт".