Дните на Данило Дончич начело на Локомотив (София) изглеждат преброени. Днешният мач срещу Берое може да се окаже последен за сръбският треньор начело на столичните "железничари". "Червено-черните" влязоха в серия от 4 поредни загуби, която ги смъкна близо до опасната зона. Нещо повече, в последните 6 мача Локо (Сф) има цели 5 поражения и само една победа. Недоволството на феновете расте, както и това на ръководните фактори в клуба. Затова и двубоят със заралии тази вечер се явява Рубикон за Дончич.

Сърбинът пое "железничарите" в началото на септември миналата година. В началото той стабилизира отбора, но след зимната паузата нещата въобще не се получават. В "Надежда" се говори, че Данило имал и сериозен проблем с режима.

"Тема Спорт" пише, че опция номер едно за заместник на сърбина е Красимир Балъков, който е гласен за наставник по линия на генералния спонсор на клуба.

Бала все още имал известни колебания дали да застане начело с огледа факта, че в рамките на една година може да изпадне от елита с втори отбор - през миналата не успя да спаси Септември.

Самите футболисти трудно разбирали методите на Дончич и той не успявал да печели вече доверието им. Затова и неуспех днес, включително и равенство, почти сигурно ще коства поста на наставника.

Локомотив София ще направи опит да спре и негативната си серия като домакин. За последно червено-черните зарадваха своите фенове на 5 август - 2:0 над Пирин.

Феновете на Локо (София) изразиха недоволството си от ситуацията в клуба

Феновете на Локо (София) изразиха недоволството си от ситуацията в клуба

Запалянковци са разлепили иронични обяви за работа в района около стадион "Локомотив"