ЦСКА излезе с важна информация преди мачовете си от групите на Лига Европа. Тя е във връзка с билетите за домакинствата на Клуж, Йънг Бойс и Рома.

Ето какво пише в сайта на клуба:

"Армейци,

Във връзка с предстоящото ни участие в груповата фаза на Лига Европа искаме в аванс да Ви информираме как ще може да се сдобиете с билети за срещите. Както е известно, УЕФА допуска присъствието на публика до максимум 30% от капацитета на стадиона. Това обаче трябва да е съобразено с мерките и наредбите за безопасност на местните здравни власти, касаещи COVID-19. Към момента клубът ни няма писмено потвърждение за това какъв брой зрители ще ни бъдат разрешени. Окончателна яснота се надяваме да имаме след срещата на съответните министерства и държавни институции идния вторник. На следващия ден, в зависимост от  разрешения капацитет, ще обявим и броя билети за продажба.

Уведомяваме Ви, че предимство при закупуването им ще имат притежателите на валидни за сезона абонаментни карти. Те ще получат чрез СМС специален код, с който ще могат да си купят по два пропуска, които ще бъдат поименни и  ще са с отстъпка от 10% от редовната цена. Билетите ще бъдат "резервирани" за тях в първите три дни от пускането им в продажба. Допълнително ще обявим информация за начините, по които могат да се закупят. Цените са 36 лева за сектор А и по 18 лева за Г, В и Б.

Имайте предвид, че зрителите ще трябва да бъдат разположени пропорционално във всички сектори на Националния стадион "Васил Левски", спазвайки правилата за социална дистанция. Немалък брой от най-атрактивните места в сектор А ще бъдат  неизползваеми, защото са необходими по наредба за нуждите на УЕФА за спонсори, партньори, техническа и буферни зони, щабовете на отборите и т.н.

Разчитаме на Вашата активност и Ви призоваваме за още малко търпение! За съжаление, обстоятелствата налагат немалки ограничения, но въпреки това сме убедени, че нашите футболисти ще имат, както винаги, всеотдайна и мощна подкрепа от трибуните!".

Две добри новини в ЦСКА, чакат се още толкова

Две добри новини в ЦСКА, чакат се още толкова

Важен ден за Пламен Гълъбов