Чакането за ЦСКА свърши. След 4 години перипетии, трансформации и забрана от УЕФА, "червените" отново се завръщат на европейската сцена, за да се изправят срещу латвийския ФК Рига.

Срещата е днес от 20,45 часа и ще бъде излъчена пряко в ефира на "Диема спорт 2". За състава на Нестол ел Маестро няма да играят звездите Фернандо Каранга и Кирил Десподов, които бяха картотекирани в групата, но се знае, че са пред продажба, съответно в Китай и Партизан.

Първият мач на ЦСКА в Лига Европа ще бъде предаван на живо по телевизията

Първият мач на ЦСКА в Лига Европа ще бъде предаван на живо по телевизията

Вижте по коя програмата ще може да наблюдавате сблъсъка

"Леко съм притеснен, това ми е първи мач в евротурнирите", заяви треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро, като обърна внимание на физически здравите футболисти в състава на съперника.

Колегата му Виктор Скрипник, който дълги години работи във Вердер (Бремен), пък обяви, че първите 20 минути "ще са страшни" за неговия отбор.

На вратата за ЦСКА се очаква да започне Черниаускас, а пред него в защита да действат Стивън Перейра, Николай Бодуров, Борис Секулич и Жеферсон. В средата на терена вероятно ще си партнират Рубен Пинто и Кристиян Малинов, а пред тях ще действа Тиаго. 

По крилата ще се заложи на Енрике Рафаел и Жоржиньо, а младият Тонислав Йорданов ще получи шанс за изява на върха на "червената" атака.

Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро: Леко съм нервен, това ми е първи мач в евротурнирите

Треньорът на ЦСКА Нестор ел Маестро: Леко съм нервен, това ми е първи мач в евротурнирите

"Съперникът има доста високи и здрави играчи", заяви старшията на "червените" преди мача с ФК Рига