Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро сплоти колектива в отбора с вечеря и игра. Във вторник той заведе тима в един от топресторантите, намиращи се в елитния столичен квартал "Лозенец".

На следващия ден пък наставникът е провел тренировка за повдигане на настроението, която е включвала забавна игра. Футболистите са били разделени на 3 отбора, а победител е бил този с капитан Джонатан Линдсет.

За разлика от Левски, ЦСКА няма да взривява козирката си

За разлика от Левски, ЦСКА няма да взривява козирката си

Ето какви са плановете

Както е известно, норвежецът има нова роля при Нестор. Сърбинът с английски паспорт му даде повече свобода в предни позиции за разлика от Саша Илич, който го натоварваше с доста дефанзивни задачи.

Ел Маестро вече е наясно с 11-те, които ще започнат втория дял от първенството. Треньорът имаше дилема само за два поста. Колебаеше се дали да заложи на възстановения след дълго лечение на контузия Юрген Матей в центъра на защитата, но по всичко изглежда, че нидерландецът ще изведе ЦСКА с капитанската лента в неделя.

В атака пък титуляр ще бъде Фернандо Каранга. Въпреки че не е на сто процента подготвен физически, бразилецът ще започне от първата минута поради липсата на по-добра алтернатива. Двамата с Фаетон ще действат в предни позиции при тактическа постройка 4-4-2. Идеята е Каранга и Матей да влязат с игрова практика в двубоя срещу Черно море на "Тича" през следващата седмица, който може да се окаже ключов за развръзката на първенството.

Мача с Ботев Враца пропускат наказаните Бусато и Кареасо, които ще бъдат заменени съответно от Евтимов и новото попълнение Скаршем, твърди "Тема Спорт". 

Новите попълнения на ЦСКА бяха картотекирани в БФС

Новите попълнения на ЦСКА бяха картотекирани в БФС