Светослав Тодоров се завръ­ща в английския Портсмут другата седмица. Засега само за 1 мач, но нищо чудно да остане и за пo-дълго на "Фратън парк".

Тоди вкара 26 гола през сезон 2002/03, в който Помпи спечели промоция в елита. Българският нападател получи покана да играе на 16 април в благотворителен мач между сборен тим и исландския ИБ Вестманея на Херман Хрейдарсон. Заедно с Тодоров ще ритат и други бивши играчи на отбора, сред които и Дарьн Андертън.

В момента Светльо е без клуб, след като прекрати договора cu с украинския Хоберла през януари. Още тогава той бе свързан със завръщане в Портсмут, нищо че поддържаше форма с Литекс.

"За мен означава много да се върна на "Фратън парк", дори само за да чуя пак феновете. Боли ме за клуба, който ми помогна много в кариерата, тук преживях най-хубавите си мигове. Това е любимият ми клуб - заяви Светльо пред "Портсмут нюз". - Идвам в Англия за седмица, за следващия сезон ще видим, още не мога да кажа нищо със сигурност".

В момента Портсмут е 22-и в Лига 1 (третия ешелон), на две точки под чертата. Предстои смяна на собствеността на клуба, като един от кандидатите е организация на феновете.