Старши треньорът на Етър Светослав Петров сподели очакванията си за предстоящия двубой с Левски. Мачът от 25-ия кръг на efbet Лига е в събота (16 март) от 15:15 ч. на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

Наставникът на "болярите" изрази надежда, че добрите игри на неговия отбор най-накрая ще донесат и добър резултат. Тимът е на дъното в класирането с едва 10 точки в актива си.

"В мачовете срещу водещите отбори зарядът е друг, винаги има приповдигнато настроение, предполагам, че ще има и повече публика, така че се надявам да успеем да покажем добра игра. Всички футболисти с изключение на контузения Горка Ларучеа са на линия, тренират добре и с настроение. Искрено се надявам, че добрите игри най-накрая ще се превъплатят и в добър резултат!

Георги Александров: Левски ми е дал много, но ще дам 120% от себе си за Етър

Георги Александров: Левски ми е дал много, но ще дам 120% от себе си за Етър

"Няма да забравя откъде съм тръгнал"

Направихме добри мачове, стоим равностойно, но не можем да отбележим гол до момента, в който получаваме такъв. Работим в тази насока и много се надявам, че този мач ще бъде различен. Не мисля, че в България можем да се изненадваме с противниковите отбори, познаваме се добре. Въпросът е как играчите ще превъплатят по време на мача идеите, които имаме. Отборната игра и концентрацията в мача срещу Левски ще са решаващи, желанието на всеки един играч да спечели личната битка срещу противника в определената зона. Това би било предпоставка за положителен изход от мача.

Казвал съм мнокогратно, че много уважавам Николай Костов. Да, наказан е, но щабът, който имат, е достатъчно голям и добър, макар че със сигурност ще повлияе, че няма да е на линията. Имат и трима наказани, но Левски е от водещите отбори и не мисля, че ще има кой знае колко голяма разлика в начина им на игра.

Резултатите влияят на посещаемостта, но призовавам феновете да дойдат на "Ивайло"! Отборът винаги е разчитал на подкрепата на публиката. Още повече, че ще има и доста привърженици на Левски, и ще бъде чудесно и ние да усещаме в събота подкрепата на нашата публика", заяви Петров.