Наставникът на Етър Светослав Петров коментира поражението с 0:3 от Левски във Велико Търново.

"Отново 47-48 минута допуснахме гол. Явно късметът не иска да е на наша страна. Искам да видя ситуацията пак. Имаше рикошет иначе топката отиваше във вратаря. Нормално е енергията на Левски да се промени, когато отбележат гол. Това са ни възможностите. Жал ми е за играчите, хвърлиха доста усилия, опитахме да играем и да се борим.

Не може да е физически, ние допускаме гол веднага след почивката. Не може да е от умора, ментален проблем е. Най-нормалното е да има загуба на увереност в такава лоша серия. Трябва да работим, да го осъзнаем, че само с желание и концентрация може да се обърне зара, казано на жаргон. Мисля, че имахме ситуации. Първото полувреме бяхме малко по-плахи и респектирани.

Със сигурност това са мачове, в които една загуба или победа ще наклонят везните. Има доста по-сериозни неща, които трябва да си решим ние. После да говорим за резултати.

Накрая Петров каза какво мисли и за вчерашния Конгрес на БФС.

"Аз искрено се надявам да има промяна, мисля, че последните години всеки коментираше и говореше точно това. Ако продължаваме по същия начин, нищо добро не ни чака."

Левски си върна четвъртата позиция след класическа победа над Етър

Левски си върна четвъртата позиция след класическа победа над Етър

Софиянци спечелиха с 3:0 във Велико Търново