Наставникът на Янтра (Габрово) - Сашо Ангелов, коментира пред "Тема Спорт" предстоящия бараж за оставане/промоция в efbet Лига между Ботев (Враца) и Етър.

Веселин Великов: Неприятно за мен е, че баражът ще бъде точно срещу Ботев (Bpаца)

Веселин Великов: Неприятно за мен е, че баражът ще бъде точно срещу Ботев (Bpаца)

"Само допреди година работих там и помогнах за оставането в Първа лига"

"Ботев Враца сега не ги познавам толкова добре. Има само трима футболисти, които са били и при мен - Илия Миланов, Юли Ненов и вратарят Красимир Костов. Срещу Етър играхме два пъти през сезона с Янтра (б.р. 1:1, 1:3). Тях ги познавам по-добре. Един мач е, всеки ще подходи сериозно. Всичко може да се случи, всякаква развръзка. Мисля, че в Ботев Враца има по-голяма класа. Много важно е, пак казвам, кой как ще подходи. Ботев са играли на по-големи обороти в елита.

Затова една идея ще са по-добри. Но в българския футбол нищо, ни най-малко, не може да ме изненада. Особено в последните 8 кръга, когато хвърляш боб кой ще играе и кой няма. Но това не е моя работа, а на компетентните органи. Никой не може да ме убеди в обратното, както и никой не говори за това нещо, което се случва. Това с Царско село също не е много приятно, което се случи. Като цяло и държавата не взема никакви мерки, а работите не стават така. По едно време ситуацията във Втора лига беше, че като нямаш стадион и не можеш да влезеш в елита. Какви са тези условия, които се поставят?! Едва ли не, никой не трябва да влезе. Сега от трите отбора, които спечелиха промоция за Първа лига никой не може да си играе на стадионите, защото нямат ВАР, нямат осветление...", анализира ситуацията Сашо Ангелов пред "Тема спорт".

Ботев (Враца) победи Пирин с 5:3 в efbet Лига

Ботев (Враца) на бараж за спасение след победа срещу Пирин в емоционален мач с осем гола

Станислав Манолев и Светослав Дяков сложиха край на кариерите си