Константин Баждеков опроверга информацията, разпространена от част от медиите в страната днес, съгласно която възнамерява да съди Левски.

Бившият финансов директор директор на столичния гранд беше категоричен, че не знае за какво става дума, на какво се дължи спекулацията, както и кой би имал полза от публикуването й.

По-рано днес се появи публикация, която гласеше, че бившият "син" управник е бил съкратен в предпенсионна възраст. На това основание той щял да съди Левски...

"Какво? Да съдя Левски? Няма такова нещо. Това е лъжа! Можете да ме цитирате буквално.

Дал съм 18 години от живота си за този клуб. Как така ще го съдя? На какво основание?

Снимка 294727

Източник: LAP.bg

Искам за пореден път да подчертая, че съм в отлични взаимоотношения с настоящото ръководство на клуба и не съм влизал в каквито и да било противоречия.

Напротив. Левски се управлява по един много добър начин и резултатите от това са налични.

Вярно е единствено това, че имам две години и половина до пенсия. Но нито някой ме е заплашвал с уволнение, нито е имало какъвто и да било конфликт с мое участие.

Снимка 244199

Източник: LAP.bg

Наистина не знам кой би имал полза от нещо подобно, точно в позитивен, положителен момент за клуба, какъвто е сегашният.

Разбирам се с всички, работим взаимно като сериозен, професионален колектив. Очакванията ми са единствено добри за клуба и неговото бъдещо съществуване", коментира Баждеков.

Константин Баждеков пред ТОПСПОРТ: Винаги съм работел за Левски, клубът ни отново ще бъде фактор!

Константин Баждеков пред ТОПСПОРТ: Винаги съм работел за Левски, клубът ни отново ще бъде фактор!

"На "Герена" далеч не е толкова "сиво", колкото някои хора смятат"