Старши-треньорът на Берое - Димитър Димитров-Херо, сподели мнение пред БНТ какъв трябва да е новият президент на БФС. Той засегна и темата за националния отбор като негов бивш селекционер. Ето какво каза той:

Шеф в Берое обяви целта пред отбора

Шеф в Берое обяви целта пред отбора

"С връщането на контузените играчи ще бъдем още по-добри"

"Моето желание е президент на БФС да бъде коректен, честен човек. Който да създаде правила, които да се спазват. Да се изчисти корупцията до минимум, ако е възможно. За да се радват хората на истински и честен футбол, който се решава на терените, а не задкулисно и подмолно.

Доста треньори предпочитат да работят ежедневно в клубовете, отколкото в националния отбор. Там е по-скоро селективна работа. Треньорството, като че ли отива на втори план. Но това не е непривлекателна работа, а чест за всеки специалист. Моята философия е, че трябва да се селектират футболистите в най-добро състояние, защото има някои имена, които не са в добро състояние и би трябвало да не се робува на имена. Аз не деля играчите на млади и стари. В младежкия отбор има добро поколение, но е силно казано да бъдат наложени. Те сами трябва да си извоюват тези позиции. Изкуственото налагане не го приемам.

ЦСКА и Берое не се победиха - 1:1

Много екшън, два гола, но без победител между ЦСКА и Берое на "Армията"

По едно попадение във всяка врата

ЦСКА е изключително силен отбор за нивото на България, с много добра селекция. С огромна дълбочина в състава и вариативност. Не заслужавахме да загубим преди това от Локо Пловдив и Лудогорец. Надявам се в следващите мачове да бъдем в пълноценен състав, за да имаме и ние по-голяма дълбочина и да се върнем към победите", завърши Димитров.

Ивко Ганчев: ЦСКА и Берое са най-големите конкуренти за титлата

Ивко Ганчев: ЦСКА и Берое са най-големите конкуренти за титлата

"Херо знае как да се противопостави на съперника"