Помощник-треньорът на Берое Алехандро Сагерас коментира загубата с 0:3 от ЦСКА на Националния стадион "Васил Левски" в мач от 23-ия кръг на efbet Лига. Той замести в този мач наказания Хосе Луис Ачиари край тъчлинията.

"Работим, за да се подобрим с новите зимни попълнения. Фокусирани сме върху колективната и индивидуалната игра. Със сигурност червеният картон ни обърка плановете. Анализирахме много добре противниковия отбор, но в 17-ата минута всичко се промени. Не сме мислили, че няма да допуснем гол, но работихме така, че да можем да обърнем, дори ранен гол.

Играхме добре над 73 минути и като равен с равен с много силен отбор. Завръщането на треньора на скамейката ще е позитивно, но той цялата седмица работи с играчите, за да им обясни как да се представим по най-добрия начин. Отборът създава ситуации пред противниковата врата, трябва да започнем и да ги вкарваме.

Франсиско Сагардия дойде, за да ни помогне, ще свърши много неща със сигурност. Може да играе 90 минути, както всички футболисти в Берое, се подготвя, за да играе пълни 90 минути. Ние сме Берое Стара Загора и сме един отбор, който се подготвя и изгражда, за да е на високо ниво", каза Алехандро Сагерас.

ЦСКА - Берое 3:0 в двубой от efbet Лига

ЦСКА вкара 3 на Берое на 3 март, Шопов и Фаетон герои

Червените се забавляват