17-годишен вратар може да пази за Берое срещу ЦСКА в неделя. Това е юношата от дубъла Димитър Алтънов. Както е известно, титулярят Родриго Ачинели бе наказан заради червения си картон срещу Берое.

Почти сигурно под рамката в сблъсъка на "Васил Левски" с армейците ще е бразилецът Артур Мота, но ако се стигне до негова контузия или също изгонване, опцията е 17-годишният Алтънов.

Вчера в Стара Загора дойде уругвайският нападател Франсиско Сагардия. Той има италиански паспорт и ако физически е готов, може да попадне в групата още за гостуването на червените. 21-годишният Сагардия вече е подписал договор със зелено-белите, който ще е до юни 2026-а.

Вчера наставникът на Берое Хосе Луис Ачиари, който ще е наказан и за мача с ЦСКА, бе в ложата на "Васил Левски" заедно със своя помощник Алехандро Сахерас, за да гледат мача за купата с Арда.

Бока Хуниорс по всичко изглежда, че няма да сезира КАС за новото попълнение на Берое Себастиан Вия. Това обяви президентът на аржентинския гранд Хуан Роман Рикелме, за когото това вече е затворен случай.

"За момента за нас Вия е затворен случай. Няма да сезираме КАС, защото не намираме надежда за положително развитие. ФИФА отсъди в полза на Вия, което не ни устройва, но ние не смятаме да пилеем напразно енергия, време и средства", коментира Рикелме.

"Все пак имаме адвокатска компания, която ни представлява, и тя ще вземе най-доброто решение и начина, по който ще подходим. Аз не мисля да разходвам повече сили за Вия и за мен това е затворена страница. Той струва много скъпо на Бока", добави легендарният футболист. Засега колумбийският нападател все още не се е разписал за заралии.

Берое привлича уругваец с италиански паспорт

Берое привлича уругваец с италиански паспорт

Франсиско Сагардия пътува към Стара Загора