Популярният спортен журналист и политически анализатор Георги Атанасов коментира пред ТОПСПОРТ снощния протест на фенове срещу БФС. Ето какво каза той:

"Не са необходими много думи, за да обобщим протеста на хората. Всичко е казано и за безумното управление на БФС. За трагичното управление на Боби и КО, които приватизираха футбола. Няма пак да си говорим за двойните стандарти в първенството ни през последните повече от 10 години. За корупцията и поръчките. За опорочения шампионат и националното унижение от резултатите на представителния ни отбор. За инфраструктура, стадиони, школи и всички болни теми...

Трима наглеци побъркват цяла България! Качили са се на главата на цялата държава! Нормално ли е това?! Тормозят нацията и не пускат кокала. Тяхното управление е зловредно за футбола и е антибългарско. И влияе пряко на националната сигурност. Едно унизено от футболно естество общество няма самочувствие да е адекватно по всяка друга точка.

Накрая се случва очакваното и се стига до сцените от снощи, които не са никак приятни. Нищо чудно несменяемите узурпатори да са стимулирали част от хората на протеста, за да се случат батални сцени и те да се скрият зад ексцесиите. Да ги използват за свое алиби в борбата да запазят постовете и бизнеса си. Само истински глупак може да повярва на техните думи как имат мисия и носят отговорност за този спорт у нас. Михайлов, Лечков и Костадинов имат материален интерес да са начело на БФС. Заради това бранят местата си със зъби и нокти. Ако не беше така, отдавна да са подали оставките си и да са избягали с голяма скорост, след като цялата държава ги презира.

Тези господа се сблъскаха с народната любов и занапред, ако останат, пак ще го направят. Прав е Димитър Бербатов с изказването си, че средният пръст на Костадинов казва всичко. За 30 години от кумири на народа те се превърнаха в антигерои".