Българският баскетболен национал Александър Везенков беше топреализатор за клубния си Олимпиакос при победата срещу Панатинайкос в първата среща от финала в гръцкото първенство.

След края на мача Везенков коментира, че още нищо не е решено, тъй като резултатът в серия е само 1:0 в полза на Олимпиакос.

Историята е показала, че преди серията да е приключила нищо няма значение. Нито статистиката, нито моментната ситуация. Влязохме в мача концентрирани, но напоследък не успяваме да увеличим разликата. Същото се случи и срещу Фенербахче. Резултатът в момента е само 1:0", каза Везенков пред superbasket.gr.

"Панатинайкос има отличен отбор и треньор. Никой не е казал, че ще бъде лесно. Те играят защита подобна на тази на Фенербахче с един човек върху мен през цялото време. Но все пак поведохаме. Знаем, че в залата на Панатинайкос ще бъде трудно, но ние ще видим какво сме сгрешили и ще сме още по-концентрирани. Като цяло играхме добре в нападение за три част. В защита направихме някои грешки, така че трябва да работим върху това", добави той.

Преговорите между Везенков и Сакраменто Кингс се подновяват

Преговорите между Везенков и Сакраменто Кингс се подновяват

Сделката е все по-вероятна