Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква труден финал срещу Ботев Пловдив за SESAME Купа на България.

"При нас всичко е нормално, винаги съм искал от играчите да минават от един мач към друг, вярно е, че сме шампиони, но искаме да вземем и Купата.

Разбира се, че е много различно, защото е един директен мач, което е различно, но футболистите са наясно.

Тези мачове са изключително трудни. Това е един мач и е финал, затова сме наистина фокусирани върху него.

Важното е да се вкарат повече голове. За този мач искам пак да кажа - отборът е мотивиран, знае за какво става въпрос, знае, че е един мач и ще бъдем фокусирани. Отборът е готов. Това са мачове, които трябва да бъдат спечелени.

Не, в тези мачове няма фаворит, защото е един мач и всичко е възможно. Поздравявам Керкез за работата, която свърши в Ботев и той го доведе до този финал.

В България много трудно може да бъдем изненадани.

Има няколко неща, които съм ги казал в съблекалнята.

Това е един мач и той винаги е специфичен, независимо от класата, ако има разлика в класата между двата отбора. Те трябва да бъдат готови.

Контузени играчи нямаме, ако не броим Витри, който не играе от няколко мача. Наказан е Текпетей и допълни за Аслак Фон Витри: "Така е, той е футболист, който винаги започва мачовете, но имаме играч на този пост, който да го замести.

Преди да е завършил мачът, не можем да кажем дали е спечелен или не, но исках в отбора обстановката да е печеливша и всички футболисти да бъдат доволни. При нас се получи така, че тези играчи, които не започват, също са на 100% готови и искат отборът да победи", каза той.