Селекционерът на националния отбор Ясен Петров говори пред медиите при представянето на новия спонсор. Той обяви, че срещу Италия не сме оречени. 

"Много трудно събираме нашите играчи, даже в момента не сме в пълния състав. Чакаме да дойдат футболисти от Разград. Чакаме да дойдат и други футобилисти. Утре, 31-ви ще бъдем всички. Една тренировка ще направим и после ще имаме и една тренировка в Италия, която е в рамките на един час и влизаме да играем с европейския шампион. Наясно сме с тези факти, няма какво да губим в този мач. Изправяме се срещу един класен отбор. Не отиваме като обречени срещу Италия. Напротив, отиваме с амбицията да ги затрудним и ако успеем да сме дисциплинирани, да направим някаква изненада".

Борислав Михайлов: Бях в Прокуратурата заради поредния нелеп скандал

Борислав Михайлов: Бях в Прокуратурата заради поредния нелеп скандал

"Не се печелят така избори"

"Много рядко някой победждава с голяма ралзика. Трудно се побеждава, ако не оставиш сърцето си на терена. Всеки има право да мечтае. Дано момчетата си хванат шанса. Няма какво да губим срещу Италия. Това е мач за престиж. Излизаш срещу европейския шампион. Ние показахме добър футбол в последните си 6 мача. Играхме срещу световния шампион. Това е сцена, на която всеки може да се покаже. Видяхте колко много хора подписаха договори. Ще се радвам някой да подпише договор с голям отбор", допълни Петров.