Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев коментира предстоящия двубой с Кипър в Лигата на нациите. Ето какво каза специалистът:

"Трябва всеки да даде всичко от себе си. Пределно съм наясно, че след двете победи очакванията са по-големи. Това е част от живота и футбола. Мина времето, когато се оправдавахме, че напрежението е голямо, защото очакванията са големи. Пак не ви обещавам нищо. Стремим се само да подготвим така момчетата да направят повече под голямо напрежение. Усещам го това в лагера. Очакванията са много по-големи и сме длъжни да направим всичко, за да ги оправдаем. Колкото по-малко говорим за миналите двубои, толкова по-добре. Няма да ви кажа нещата, които искаме да направим.

Веселин Яневски пред ТОПСПОРТ: ЦСКА има сили за титлата, България ще се справи с Кипър и Норвегия

Веселин Яневски пред ТОПСПОРТ: ЦСКА има сили за титлата, България ще се справи с Кипър и Норвегия

Вижте какво още каза бившият треньор на вратарите при "червените" пред нашата медия

Преди се говореше, че не печелим далеч от София, след това, че не можем да спечелим два мача поред. Наясно сме с нещата. Няма да ви издам плановете ни как да стигнем до победата. Имаше ли по-различен подход? Не, отношението е едно и също. За мен разполагат с доста технични футболисти. Кое да ми даде повод, за да ги подценим.

Снимка 383396

Източник: LAP.bg

Знаете в кои отбори играят кипърците. Не съм търсил контакт с никого в Кипър за информация. Длъжен съм да кажа няколко думи за Георги Петков, но не питайте конкретно в такава обстановка. Знаете, че вратарите във футбола провеждат по-специални тренировки. На упражненията с целия отбор той се представи на нивото, на което го познаваме от толкова години. Нямам повод да се съмнявам и процент във възможностите му.

Чувствам, че момчетата вярват, че на базата на колектива можем да направим това нещо. Знам с какви хора работа. Хора, а не футболисти. Знам какви характерите им. Без отбора Ивелин Попов няма да е никакъв. Такива са времената.

Звездата на Кипър: Предстоящите мачове са най-важни

Звездата на Кипър: Предстоящите мачове са най-важни

"Ако вземем точки от тези двубои, ще можем да се надяваме на нещо повече"

В предишни десетилетия имаше фигури, които бяха готови да решат всеки мач. Казвам го, защото имаше упрек към мен, че съм казал, че нямаме звезди. Така сме преценили, така им го казваме. Едно към едно. Единственият контузен, който няма да участва, е Боби Цонев. Той имаше контузия, която не му позволява да тренира пълноценно. Всички други участваха на 100%.

Не съм готов с титулярния състав за утре. Ивелин ще бъде титуляр", каза Хубчев.

Юношеските национали триумфираха над Кипър в контрола

Юношеските национали триумфираха над Кипър в контрола

Единственият гол в мача реализира Валентин Антов