Първият помощник на Лотар Матеус в националния тим на България и младежки селекционер на "лъвовете" Михаил Мадански обяви, че съставът и тактиката за двубоя с Уелс все още не са ясни. По-рано днес "трикольорите" отлетяха за Острова, където в петък срещат следващия си съперник по пътя към Евро 2012.

"Разбор не е правен, така че нищо по въпроса с тактиката и стартовия състав не е ясно. При всички положения очаквам да играем по-добре от предишните два мача. Аз лично съм доволен от работата в дните от началото на лагера. Ако се спазва максимата, че един отбор играе така, както и тренира, то трябва да очакваме добри резултати", отсече Мадански. 

Специалистът изрази и своето мнение за съвместната си работа с немската легенда Лотар Матеус. "От това, които видях до момента мога да кажа, че той е един истински професионалист, работи на много високо ниво. Според мен качествата му не се оценяват по достойнство, защото той стана шампион на Сърбия с Партизан, а от разговорите му с хора от Унгария научих, че унгарците са играели най-добре именно прези неговия период начело на маджарите", изчетка новия национален селекционер Мадански.