Младежкият национал Лъчезар Котев говори пред Sportal.bg. Ето какво каза футболистът на Арда (Кърджали):

"Като цяло добра квалификационна кампания направихме. Разбира се, остава леко разочарование у мен, че не можахме да се класираме на финалите, но в крайна сметка може би това са ни възможностите. Малко не ни достигна - 2 точки, които трябваше да наваксаме срещу Полша. Бихме ги тук в София, но накрая те завършиха пред нас. Яд ме е преди всичко за двубоя с Латвия. Ако го бяхме взели него, щяхме евентуално да сме с равни точки с поляците. За жалост, не се получи така.

Феновете бяха на наша страна и ни подкрепяха. Когато чета коментарите под статиите, оставям с впечатление, че хората ни симпатизират. Може би в началото някои още не са били убедени в нашите възможности и наистина е имало такива подхвърляния, да. Накрая г-н Димитров се раздели с отбора доста емоционално. Каза ни, че за него е било чест да работи с нас и че е убеден, че успехите ни предстоят.

Младежите на България победиха тези на Естония с 3:0

"Класически" финал за младежите ни в София, съдбата не пожела 17-и ноември отново да бъде щастлива дата за България

Победа с 3:0 за "лъвчетата", Полша обаче свърши своята работа срещу Латвия и сме аут

Разбира се, готов съм за първия тим. За всеки футболист това е основната цел в кариерата - да играе за националния отбор.

Лудогорец са по-зле според мен. Не знам дали някой ще успее да ги свали от първото място. Левски очевидно няма да може, но ЦСКА ще опита. Не знам как ще се развият нещата при тях след назначението на Бруно Акрапович. ЦСКА има добри футболисти, може да се случи нещо. Стигне ли се обаче до преките двубои в първата шестица, Лудогорец почти винаги ги взима.

Ще се радвам, ако до една-две години осъществя трансфер в чужбина. Харесвам английския футбол, но в Англия трудно се отива. Като за първа крачка първенството на Белгия ми се струва добър вариант", каза Котев.

Лъчезар Котев: Идва вече мъжкият отбор, това е футболът

Лъчезар Котев: Идва вече мъжкият отбор, това е футболът

"Победата днес беше добра, но не ни донесе класиране"