Селекционерът на българския национален отбор Георги Дерменджиев отправи апел към всички наши футболисти да спазват строга дисциплина и да се пазят от коронавируса.

Той говори пред dsport.bg, че пред него и екипът му стоят много неизвестни и сериозна работа преди старта на Лигата на Нациите. На 3 септември България приема Ейре, а на 6 септември гостуваме на Уелс.

Вандерсон с тежка травма, предстои му операция

Национал с тежка травма, предстои му операция

Шампионите пожелаха на играча успешно възстановяване

"Ние не сме спирали да работим. Подготвени са. С нетърпение чакаме да започне новото първенство. Това е особеността на цялата пандемия. Играчите имаха много дълга почивка. След това изиграха определен брой мачове. Сега имат кратка пауза и започва новото първенство, което ще има междинни мачове. Много е неспецифично. Самите играчи трябва да са много внимателни. И да спазват дисциплина. Да се пазят от коронавируса. Знаете, че една 14-дневна карантина те изкарва извън форма.

Притесняваме се. С моя екип наблюдаваме широк кръг от играчи. Но в един момент може да се окаже, че определена бройка играчи са заразени с коронавирус. За това апелирам към всички футболисти да се пазят и да са много стриктни.

Братът на Марселиньо: Той остави следа в България

Братът на Марселиньо: Той остави следа в България

"Той ми дава съвети и ме подкрепя"

Вандерсон се контузи, Марселиньо е далеч в Бразилия. Има и други играчи, които бяха преотстъпени, сега трябва да се връщат. Има първенство, които започват много късно. С екипа ще се оглеждаме много, за да подберем най-правилните хора.

Ние ще продължим да наблюдаваме всички. Божидар Краев и Кирил Десподов също ще видим колко шанс за игра да ще получат. Хубаво е, че нашето първенство ще започне месец преди старта на Лигата на Нациите. Играчите ще бъдат в добра форма. Ще продължим да следим играчите до началото на септември.

Следим всички процеси в родните клубове. Трябва да видим какъв баланс ще направим. Има и неосъществени трансфери с наши играчи. За мен е важно и качеството", завърши Дерменджиев.

55 причини да си спомним за Трифон Иванов

55 причини да си спомним за Трифон Иванов

Той не можеше да предизвика омраза или ненавист, него го обичаха всички