Националният ни отбор отпътува за Дъблин, където утре ще се изправи срещу Ирландия в решителен двубой за съдбата ни в Лига на нациите. При загуба - отпадаме в Дивизия С, а при успех или изразително равенство - оставаме във второто ниво на турнира. Ето какво сподели преди медиите Георги Дерменджиев:

Ейре съвсем окапа преди срещата с България

Ейре съвсем окапа преди срещата с България

Пореден удар за мениджъра Стивън Кени

"Отиваме в Дъблин, за да направим един добър мач. Всичко е възможно и много пъти съм го казвал, че излизаме за победа. Много дълга тема е това, че се гледа много негативно на националния отбор, а и е много неприятна. Това е реалността и трябва да понесем критиките. Но трябва да направим така, че да имаме търпението и да възродим националния отбор.

Трябва много търпение и да се вземат правилните решения. Няма как да ги кажа сега тези неща. Труден въпрос е този, свързан с отсъстващите, но в момента момчетата, които са тук ще излязат и ще играят срещу Ирландия. Те са отбор на средноевропейско ниво. Също имат проблеми - наказани и заразени с COVID-19. Ще видим с какъв състав ще излязат, но какъвто и да бъде, знаете в какви отбори играят футболистите им", добави още той.

Димитър Илиев повежда атаката ни срещу Ирландия

Димитър Илиев повежда атаката ни срещу Ирландия

Дерменджиев прави куп промени