Един от основните играчи на националния отбор Кирил Десподов сподели впечатленията си преди мача с Швейцария утре, както и направи анализ на представянето срещу Украйна. 

"Трикольорите" ни проведоха в събота вечер последната си тренировка в Одеса, която включваше и двустранна игра. Футболистът на Лудогорец Кирил Десподов не взе участие в нея с цел да бъде запазен за последния мач на тима ни от квалификациите за Мондиал 2022 срещу Швейцария.

"Колективът е на много високо ниво. Както си говоря с медицинския щаб, който е от много години тук, ми споделят, че досега не е имало такова нещо. Треньорът съумява да говори с всеки един по различен начин. Знае към всеки играч как да се отнесе и му се получават нещата", сподели Кирил Десподов пред БНТ. 

Йордан Лечков: Нека минат изборите и после ще говорим повече за мача и ще даваме детайлни оценки

Йордан Лечков: Нека минат изборите и после ще говорим повече за мача и ще даваме детайлни оценки

Ако се гледа обективно, трябва да се говори по-детайлно за договора на Ясен Петров, коментира той

"За мен Ясен Петров е много добър треньор и ненапразно имаме много добри резултати. Но имаме да катерим още доста", допълни националът.

Нападателят разказа и любопитна история около партньорството си с Атанас Илиев, с когото изработиха изравнително попадение срещу европейския шампион Италия.

"Очаквах този пас, обясних му го точно и ясно, като влезе, да очаква паса с външния на първа греда. И така стана голът. Той след мача ми каза: "Евала, ти всичко знаеше. Стана много красив гол" Казах му, че всичко ми е в главата", допълни Десподов.