Билетите за домакинството на българския национален отбор срещу Англия на 14 октомври т.г. в европейските квалификации ще бъдат пуснати в продажба само в официалния фен-магазин на "лъвовете" в Национална футболна база "Бояна" в петък, 31 май, съобщи официалният сайт на БФС.

Реновираният магазин ще отвори врати в 10:00 часа, като пропуските за най-атрактивния двубой на състава ни през тази година ще се продават на място на цени както следва: Сектори Б и Г - 20 лв., Сектор В - 40 лв., Сектор А - 60 лв., ВИП 2 - 200 лв., ВИП 1 - 400 лв.

Васил Божиков: Треньорската смяна няма какво да я коментираме

Васил Божиков: Треньорската смяна няма какво да я коментираме

"Съветите са да тренираш здраво и да вярваш в себе си"

Специално за привържениците на отбора в продажба ще бъде пусната цялата официална мач-колекция на Joma, а оригинални реплика-фланелки на титулярния и резервния екип на България ще се продават на преференциална цена от 55 лв. Гамата от продукти е обогатена и от фланелки с якичка за свободно време в бял, червен и зелен цвят с коронования лъв, символ на националите.

Обновеният фен-шоп предлага и множество различни артикули, посветени на България, в това число топки, ключодържатели, шалове, значки, капитански ленти и прочие сувенири. На място ще могат да се купуват и билети за домакинството с Косово на 10 юни.

Празничното събитие ще бъде посетено и от избрани футболисти от селекцията на Красимир Балъков, които ще бъдат на разположение на привържениците за снимки и автографи около 10:30 часа.

Мартин Минчев: В националния отбор винаги трябва да си с мотивация

Минчев: В националния отбор винаги трябва да си с мотивация

"Има малко умора след тежкия сезон, но желанието е повече"