Бразилия започна Световното първенство като най-големият фаворит и завърши турнира на четвъртфиналите. Хърватия прати у дома "Селесао" след изпълнение на дузпи. Най-голямата бразилска звезда Неймар се разплака вчера след мача, а днес пусна пост в социалните мрежи с емоционално послание:

"Унищожен съм психически, със сигурност това е поражението, което ме боли най-много. Бях парализиран за десет минути и след това избухнах в сълзи. Ще боли дълго, за съжаление. Борихме се до последно, гордея се със съотборниците си за тяхната отдаденост. Тази група го заслужаваше, ние го заслужавахме, Бразилия го заслужаваше, но това не беше Божията воля", написа Неймар и добави:

Неймар не си тръгна с бразилците и остана в Катар

Неймар не си тръгна с бразилците и остана в Катар

Все още не се знае докога

"Струваше си всяка жертва, за да усетя отдадеността на всички на терена. Благодаря на всички за подкрепата. За съжаление не успяхме. Ще боли дълго, дълго време. Благодаря ти за всичко, Боже мой. Ти ми даде всичко и не мога да се оплача от нищо. Просто ти благодаря, че се грижиш за мен. Цялата чест и слава винаги са ваши, независимо от обстоятелствата.