Нападателят на Лудогорец - Кирил Десподов заяви след церемонията "Футболист на годината" 2022, на която бе избран за №1, че вече мисли за нов трансфер в чужбина.

"Журналистите сте компаса, който ни казва дали вървим в правилната насока. Всяка една такава награда ти дава допълнителна мотивация. Радвам се, че през миналата година съм затвърдил добрата форма. Изключително горд съм, че за втора поредна година печеля, иначе за пети път.

Кирил Десподов е най-добър футболист за 2022 година

Кирил Десподов е най-добър футболист за 2022 година

Играчът на Лудогорец пребори конкуренцията на Илия Груев-младши и Ивайло Чочев

Пожелавам на журналистите да им е трудно да избират, това ще значи, че за националния отбор ще е по-добре. Ако един футболист няма мечти, защо играе футбол? Всички си говорим за класиране на голям форум. По-опитните ще помагаме. Националната фланелка е тежка.

Щом съм в Лудогорец, значи се чувствам добре. Изключително уважение ми показа клубът. Знаете в какво положение бях. Оставам до лятото, после ще видим как ще се развият нещата.

Ивайло Чочев над всички при халфовете, Кирил Десподов е най-добрият нападател

Ивайло Чочев над всички при халфовете, Кирил Десподов е най-добрият нападател

Полузащитникът изпревари играчите на Левски и Лудогорец - Филип Кръстев и Каули Оливейра

Искам трансфер, мисля, че отново ми е време да изляза в чужбина. Много съм щастлив до момента в Лудогорец. Тези награди не можеш да ги спечелиш сам. Не съм мениджър, не мога да кажа дали ще ми вдигнат цената", каза Десподов.