Една от трансферните издънки на Левски - Симон Сандберг явно е дълбоко белязан от престоя си в у нас, тъй като отново говори за странните според него ситуации, които са го сполетели, докато носеше екипа на "сините". Ето какво каза той пред изданието "Експресен":

"Мога да напиша книга от 300 страници за престоя си в Левски. Българската ми епоха е свързана с проблем в коляното. Завръщането ми отне повече време от очакваното. Не знам, нещо бе сбъркано. Уж трябваше да съм готов за месец, а станаха шест. Таблетки, инжекции. Не знам дали ме лекуваха правилно, или не".

"Феновете мислеха, че лъжа. Дойдоха у нас. Казаха да си тръгвам, защото иначе съм мъртъв. Знаят къде живея. Бях по долни гащи, защото бе много топло. Играех на плейстейшън, когато се позвъня на вратата. Видях през шпионката обикновен човек. Отворих и зад него скочиха двама. Огромни, татуирани, на около 40 години. Атакуваха ме на английски за около минута. Не бе приятно, защото не бях направил нищо лошо на клуба. Радвах се, че се появи възможността да си тръгна, защото не знаех как ще се продължи", коментира Сандберг пред "Експресен".

Спиерингс с най-висока заплата в Левски?

Спиерингс с най-висока заплата в Левски?

Вижте колко са му обещали