Мениджърите на защитника на Левски Жереми Петрис са в София. Агентите на французина ще проведат финални разговори с ръководните фактори на "Герена" по темата за новия договор на играча. Настоящият контракт на 25-годишния бранител изтича след края на сезона и ако не подпише ново споразумение, то той ще има правото през зимата да преговаря с друг клуб, в който да премине като свободен агент през лятото, пише "Тема спорт".

За момента Петрис категорично отказва да удължи договора си, което ще принуди шефовете на "сините" да го продадат през зимата за символична сума, ако не искат да го изпуснат без пари. Мениджърите на французина от Alliance soccer consulting присъстваха на двубоя с ФК ЦСКА 1948 (0:1) и ще останат още няколко дни в София. Любопитното е, че техни клиенти са играчите на ЦСКА Дюкенс Назон и Амос Юга, както и игралият в Берое Алиун Фал. Интересното е, че Лудогорец проявяват интерес и към 25-годишния футболист, също както бе и с вече бившия му съотборник в синята отбрана Ноа Сонко Сундберг, който премина на "Хювефарма Арена". В Разград му предлагат заплата, 5 пъти по-голяма от това, което той в момента получава на "Герена". 

Левски удря на камък и с подписването на нов договор с Андриан Краев. Един от капитаните на сините също има контракт до края на сезона, а наскоро смени агентите си и желанието му е да продължи кариерата си в чужбина.