На "Герена" взеха важно решение преди старта на подготовката си. То е свързано с Андриан Краев и Жереми Петрис. Независимо как ще се развие селекцията на тима, едно е сигурно - те няма да пътуват с останалите за Белек, където Николай Костов планира лагер от 14 януари до 8 февруари. Двамата ще стартират заедно с останалите на 12-ти, но ще останат в София, за да чакат развръзка около бъдещето си.

Както е известно, Краев е спряган за второто ниво на футбола в Турция. От там е единствената реална оферта за него. Но засега не е ясно дали "сините" ще я приемат, или не.

Кордоба изтри Левски от профила си в "Инстаграм", поема към Гърция

Кордоба изтри Левски от профила си в "Инстаграм", поема към Гърция

Подписва с Панатинайкос

Петрис пък се спряга за слабаци от елита на Франция, както и за тимове от Италия, където е играл преди да се появи у нас. Двамата на този етап отказват да приемат предложенията, които им отправиха от Левски, за да подновят договорите си с тях. Те изтичат през лятото и от 1 януари Краев и Петрис са свободни да подпишат с който искат.

Този път от "Герена" няма да повторят грешката си от есента и постоянно да им правят метани, което не доведе до никакъв резултат. Напротив, Краев и Петрис ще стоят далеч от останалите, за да не тровят обстановката в отбора. "Сините" си признаха, че са допуснали грешка, след като през есента не спираха да им правят метани с идеята, че ще променят мнението им. Това обаче не се случи.

Краев и Петрис обаче няма да играят повече за Левски, дори и да не бъдат продадени, пише "Мач телеграф". Естествено, може да се допуснат изключения, но те ще бъдат само в краен случай.

Краев сменя Левски с Анадола

Краев сменя Левски с Анадола

Коняспор е в напреднали преговори с клуба от "Герена"