Бившият футболист на Левски- Жереми Петрис сподели своята гледна точка за раздялата си с клуба. Французинът бе продаден на белгийския Шарльороа в края на януари, след като отказа да преподпише със сините.

"Имах много добри мачове със "синята" фланелка. Винаги съм се борил за титулярното място и съм се старал да давам най-доброто от себе си на терена. Но договорът, който ми бе предложен да преподпиша, изглеждаше като тотална липса на уважение към труда ми. Точно такива бяха предложени също така и на Краев, както и на Уелтън.

Боримиров ме изпрати във втория отбор без причина, тъй като бях заявил, че няма да преподпиша договора си. Винаги съм се държал добре с ръководството на Левски. За да съм напълно откровен, никога не съм обещавал, че ще преподпиша контракта си, но треньорът излъга за това. Вече му бях казал, че няма да подновя договора си, но той каза съвсем различни неща пред журналистите", заяви Петрис пред gerena.bg.

"Николай Костов се отнасяше с мен като към свой внук. Станахме много близки с него. Той ми вярваше и съм му благодарен. Обичах да работя с този треньор. Ще кажа само, че бих искал да се разделя с Левски при много по-различни обстоятелства. Надявам се, че ще бъда разбран. Станимир Стоилов беше човекът, който ме разбираше отлично във всяко едно отношение. Вдъхна ми много кураж. От него лъхаше доверие. Дължа му много! С най-голямо удоволствие бих се върнал един ден в Левски, ако феновете ме искат", добави още той.

Сделката за Уелтън е въпрос на часове, Левски го продава за по-малко от очакваното

Сделката за Уелтън е въпрос на часове, Левски го продава за по-малко от очакваното

Скоро става футболист на Гамба (Осака)