Треньорът на Левски - Станимир Стоилов призна, че последните шест месеца са били много трудни за него и към този момент "не може да обещае нищо", тъй като не знае как отборът може да надгради над постигнатото.

"Левски страда дълги години. Опитвахме се да намерим ваксата, пробвахме какво ли не, но се оказа, че работата и честността са най-точният пример как може да успее един клуб. Няма нищо по-важно, че футболистите върнаха уважението, респекта, присъствието на феновете на стадиона.

Господ просто даде десерт на клуба, който се опитва да работи почтено и да върви нагоре. Има добра симбиоза между футболисти, треньори, ръководството на клуба и спонсори. На този етап се опитваме всячески да спасим клуба. За съжаление оттук нататък не мога да обещая нищо, по простата причина, че на този етап не виждам как ще надграждаме и как ще развиваме отбор.

Наско Сираков: Счупихме един 13-годишен карък

Наско Сираков: Счупихме един 13-годишен карък

След 15-ата минута надиграхме ЦСКА и закономерно спечелихме, споделя той

Няма по-сладка купа от тази, която печелиш срещу вечния съперник. Тази купа я исках най-много заради хората. Исках я за привържениците на Левски, които помагат неизмерно с присъствие. В последните шест месеца в очите ми имаше само сълзи. Имахме отбор, който се развиваше постепенно, направиха се промени, но в очите ми имаше сълзи, защото исках да виждам растящ Левски.

Не очаквах, че толкова рано ще извоюваме победите и титлите. Сълзите показват мъката, която изживяхме всички заедно. За мен мъката беше огромна. Не може Левски да губи финали и да се срива с всеки изминал ден. Това беше престъпление, което беше извършено. Надявам се оттук нататък първо да спасим Левски, а после да надграждаме", каза Стоилов.

Иво Ивков: Ще имаме трансфери, ще имаме лиценз, всичко е наред

Иво Ивков: Ще имаме трансфери, ще имаме лиценз, всичко е наред

Това е най-вълнуващият ми момент в Левски, споделя той