Мажоритарният собственик на Левски - Наско Сираков заяви пред колегите от "dsport", че "сините" напълно са заслужили Купата на България.

"Счупихме един 13-годишен карък, но с оглед показаното на терена, заслужена купа. След 15-ата минута надиграхме ЦСКА и закономерно спечелихме.

Левски победи ЦСКА с 1:0

Край на прокобата! Левски удари ЦСКА и вдигна Купата!

Вижте подробности

Не се притеснявах. Имаме трима вратари и всеки може да пази", каза той относно факта, че младият Пламен Андреев пази на вратата.

Ние можеше да поведем още първото полувреме, изпуснахме доста положения, не допуснахме опасности пред нашата врата. Не успяхме да вкараме втори гол, но 1:0 стига.

Станимир Стоилов: Работих честно и почтено, Господ гледа тези неща

Станимир Стоилов: Работих честно и почтено, Господ гледа тези неща

Върна се любовта и респекта на феновете, а и спечелихме Купата, споделя той

Никаква тежест няма да има върху мен. С Мъри работим отлично и каквото преценим, това ще вземем. Знаем, че ни трябват нови попълнения и сме ги намерили.

Категорично няма да се отпускаме, ще направим всичко възможно да играем по най-добрия начин и да ги спечелим. Левски в момента е трети, но спечели Купата. Ние бяхме на дъното, аз преди 20 дни, след мача с Лудогорец казах, че Левски се завърна и това е истината".

Аз не съм бил нервен сега преди мача. Иначе нервност и напрежение в Левски винаги има. Ако не си свикнал напрежение в Левски, няма да успееш. Купон ще има след мача с Лудогорец.

При всички положения, на 24 май хората ще чогат да се снимат с Купата, но тя ще бъде представена и на последното домакинство с Лудогорец. Не трябва да слагаме каруцата пред коня. Този отбор е в началото на пътя си, има много да извърви", каза Сираков.

Даниел Боримиров: Бях спокоен през цялото време

Даниел Боримиров: Бях спокоен през цялото време

Това, което се случи днес, е неописуемо, коментира той