Легендарният футболист и бивш треньор на Партизан и ЦСКА - Миодраг Йешич, загина при пътен инцидент на пътя Рума-Ярак тази сутрин. 

Зла участ сполетява семейство Йешич за втори път. Това се случи и преди повече от десетилетие. Само веднъж Йешич намира сили да говори за голяма трагедия, която според него преди години.  Дъщеря му претърпя автомобилна катастрофа, когато беше само на 19 и по-късно почина от вътрешен кръвоизлив, поради небрежност на лекар.

"Курир" публикува думите му за тази трагедия...

"Едно телефонно обаждане промени всичко. Бившата ми съпруга Йелена ме информира, че дъщеря ни е претърпяла автомобилна катастрофа и аз веднага излетях от Тунис за Белград, и от страх от лоши новини ме беше страх да кацна в Сърбия.

Не можех да понеса факта, че дъщеря ми почина. Йелена дори нямаше драскотини при пътния инцидент. На място имало екипи на Спешна помощ, които веднага са я откарали в Спешния център. При първите прегледи всичко било наред, но когато лекарят, който правил ехографа този ден, трябвало да направи снимка, той бил заспал и никой не смеел да го събуди, защото му било неудобно. Така ми казаха.

Йелена имала вътрешен кръвоизлив и почина няколко дни по-късно. Ако лекарят незабавно беше направил ехографа, тя щеше да е жива", казва той. 

Сега, за зла участ, след катастрофа почина и самият Миодраг Йешич. 

Ужасяващо! Йешич се блъснал челно в камион

Ужасяващо! Йешич се блъснал челно в камион

Колата е напълно смачкана