Треньорът на Берое- Хосе Луис Ачиари сподели суперлативите си към целия отбор, но и към Себастиан Вия, който вкара два гола при победата с 3:0 над Етър. Старозагорци спечелиха у дома в мача от третата група от 31 кръг на efbet Лига.

"Искам да поздравя отбора на Етър и да се върнат по-бързо в елита. Ходих да ги гледам няколко пъти на техния терен и им мисля доброто. Доволен съм от днешния мач, много се надявах да попаднем във втората група, но останахме в третата. Важно беше за нас днес да спечелим трите точки. Доволен съм от феновете, доволен съм и от футболистите", сподели наставникът.

Относно звездата на тима Себастиан Виа, наставникът каза: "В българското първенство има много интересни играчи и Себастиан може да се представи по най-добрия начин само така. За нас е много хубаво да имаме играч като него в състава, затова трябва да го използваме повече докато е в отбора. Но всеки един се представя на ниво. Ние сме професионалисти и гледаме да представим исторически отбор като Берое възможно най-добре."

"Нашият приоритет е да останем в групата, надявам се да привлечем по-добри играчи за следващия сезон", каза още Ачиари.

Себастиан Вия: Спечелихме и това много ни радва

Себастиан Вия: Спечелихме и това много ни радва

"Лош шанс за мен беше, че не играх срещу Левски"