Густаво Бусато и Брадли Мазику ще бъдат титуляри за ЦСКА във втори пореден мач за ЦСКА. Двамата започнаха от първата минута при успеха с 1:0 над Ботев (Пд) и ще попаднат сред 11-те и срещу Царско село този петък, пише "Тема спорт".

Бразилският страж имаше 5 важни намеси в срещата, като Люпко Петрович го похвали за изявите. Специалистът заяви, че Бусато си е заслужил шанса с работата в тренировките и допълни, че може отново да го пусне в предстоящия кръг. Люпко се изказа още по-ласкаво за Мазику, като го обяви за най-добрия ляв бек в първенството. Не е изключено обаче французинът да има по-офанзивни функции срещу Царско село. Възможно е той да стартира като крило, а Жеферсон да е в отбрана по левия фланг. При това положение извън състава ще остане разочаровалият Соломон-Отабор. На този етап той не впечатлява с изявите си.

Люпко Петрович: Мазику е най-добрият ляв бек в България

Люпко Петрович: Мазику е най-добрият ляв бек в България

"Надиграхме тотално Ботев през второто полувреме"

Промените в състава на ЦСКА ще са минимални, като най-вероятно изваждането на Отабор от 11-те ще е единствената от тях. Кери отново ще напада по фланга, а Евандро и Coy ще водят атаката. За втори пореден двубой резерва ще остане Тиаго. Той игра около 30 минути в двубоя срещу Ботев на "Коматево".

ЦСКА пусна билетите за домакинството на Царско село

ЦСКА пусна билетите за домакинството на Царско село

6 лева за сектор "Г"