Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато, който се превърна в чужденецът с най-много мачове за "армейците", дари фланелката си за дете, което се нуждае от помощ.

Ето какво написаха от "За нашата родина, за нашите деца" в страницата си във "Фейсбук":

ЗОВ ЗА ПОМОЩ !!!

Марти има спешна нужда от нашата помощ!

Днес той става на една годинка и вместо семейството му да празнува,се налага спешно да пътува до Турция...

Тъжната история на Мартин започва преди два месеца,когато започва да повръща без видима причина.В последсвие започва да става нестабилен и да не може да си стъпва на крачетата.При преглед личният лекар напипва подуване на фонтанелата и директно изпраща семейството в УМБАЛ Пирогов.Още на същата вечер му е направен скенер и се установява,че има хидроцефалия.

Миг по-късно семейството чува и най-тежките думи за един родител: " Детето ви има тумор на малкия мозък,който е с размер 4см и трябва да се оперира спешно"...

Семейството веднага започва да търси варианти за операция и откриват надежда в лечебно заведение в Турция,но за съжаление сумата,която трябва да бъде платена,е непосилна за тях- 27 500 евро по първоначална информация от турската клиника!

Нека за пореден път да докажем колко големи сърца имаме и да покажем на Марти,че не е сам!!!

Пускаме на търг мачова фланелка с автограф от вратаря на ЦСКА- Густаво Бусато!!! Ще се наддава само в тази публикация!!!

Край на търга 12.10.2023г. 19:48ч !!!

Добавяме и банковата сметка,за всички вас,които искате да помогнете на Марти в неговата битка за живот:

Unicredit Bulbank BG45UNCR70001525484213

Мартин Мирославов Христов