Наставникът на ЦСКА Люпко Петрович коментира пред "Тема спорт" победата на своя отбор с 1:0 над Ботев (Пловдив) на Коматево. Сръбският специалист обяви, че Брадли Мазику е най-добрият ляв бек в българското първенство. Той добави, че вратарят Густаво Бусато може да бъде титуляр и в предстоящия мач с Царско село. 

"Доволен съм, че играхме много добре в защита. Успяхме да вкараме гол и да не допуснем, което е хубаво", каза той.

На въпрос "Защо ЦСКА не създаде положения през първото полувреме и отново не успя да се разпише до почивката", Петрович коментира: "Чакайте, Али Соу имаше възможност още в първите секунди на мача и замалко да вкара гол. После имахме две-три нападения. През втората част пък надиграхме Ботев тотално.

ЦСКА громи Локомотив (Сф) със 7:0 при 14-годишните

ЦСКА громи Локомотив (Сф) със 7:0 при 14-годишните

През втората част по веднъж се разписаха Георги Христанов, Лоренцо Борисов и Кирил Георгиев

Това е отбор със силни играчи. А и те 90% са същите от миналия сезон. 10% са им нови. Затова трябваше да контролираме внимателно мача и да не допускаме гол. Както вие казвате - играхме за резултат. Важното е, че победихме черната ни котка.

Мазику е най-добрият ляв бек в първенството. А Бусато през целия мач показа, че е сигурен и е заслужено на вратата. Трябваше да го видим в действие. Пуснахме много голове в последно време. А аз виждам как Бусато тренира, как работи, той осъзнава за какво е дошъл в ЦСКА. Заслужено получи шанс и го защити. Може да е титуляр и срещу Царско село".

Нов в ЦСКА попадна в престижна класация

Нов в ЦСКА попадна в престижна класация

Вижте подробности