Тони Димитрова и Борис Годжунов имат една страхотна песен, която се казва "За кой ли път". Сетих се за нея, след като вчера станахме свидетели на поредното ограбване на отбор, който се изправя в мач срещу Лудогорец.

Реферът Георги Димитров скандализира футболната общественост, показвайки втори жълт картон на Селсо Рапосо в края на първото полувреме. Португалецът влезе в единборство със Спас Делев и съдията се чудеше какво решение да вземе в продължение на почти една минута.

Футбол под робство! Пълна пародия!

Футбол под робство! Пълна пародия!

Давайте поредната титла на Разград...

Георги Димитров беше наобиколен от Игор Тиаго и Кирил Десподов, които претендираха за втори жълт картон(нещо, което само по себе си заслужава такъв, но това е друга тема). И така... след почти цяла минута чудене, реферът изведнъж бръкна в джобчето си, демонстрира своята строгост и прати Рапосо преждевременно под душовете, оставяйки Локомотив (София) с човек по-малко на терена.

Снимка 615296

Източник: startphoto.bg

При напускането си на терена Селсо Рапосо направи красноречив жест към някого. Не се видя дали е към скамейката на Лудогорец или към четвъртия съдия, но посланието беше ясно. Жестът му, който показва плащане на пари, вече е хит във всички социални мрежи и се споделя от стотици фенове на футбола.

Дори един португалец, като Рапосо, вече е напълно наясно какво се случва в България и родното ни мило първенство по футбол. Кръг след кръг, мач след мач, сезон след сезон. За кой ли път, за кой ли път...