За пореден път бившият младежки национал от Сливен Филип Филипов се спряга за трансфер в тима на Левски. Както "Topsport.bg" ви информира още преди година, той е бил харесан от Гонзо, но тогава до оферта не се стигна. Сега отново Левски, но този път и Славия, желаят да вземат младият десен бранител, информира "Тема спорт".

Гонзо е на мнение, че Филипов е перфектен избор за резерва на холандеца Дъстли Мулдер, а също така може да играе и на десния фланг на атаката. Известно е, че в момента Мюлдер няма алтернатива освен Стефан Станчев, който обаче рядко получава доверие. Гонзо и наставникът Ясен Петров не са доволни от юношата на клуба, така че е твърде вероятно при трансфер на Филипов Станчев да бъде продаден или даден под наем. Не е изключено самият той да стане част от сделката.

Славия обаче също настоява да привлече футболиста по време на зимната пауза, според "Тема Спорт". Засега обаче "сините" са фаворити за подписа на Филипов предвид обтегнатите отношения между Венци Стефанов и Йордан Лечков. Двамата имат закачка още от миналия шампионат и постоянно се атакуват чрез медиите.