Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) - Душан Керкез даде специално интервю за Българската професионална футболна лига преди финала за Купата на България срещу Лудогорец. Причината е, че Керкез няма възможност да присъства на традиционната обща пресконференция на двамата треньори преди срещата, тъй като отборът на Ботев (Пловдив) ще тренира под тепетата и ще пристигне в София късно във вторник вечер.

Драгомир Драганов свири финала за Купата на България

Драгомир Драганов свири финала за Купата на България

Ето подробности

"Първо искам да поздравя Лудогорец за спечелената шампионска титла. Сега обаче е финал в един мач, всичко може да се случи. Очаквам да дадем нашия максимум и вярваме, че можем да направим нещо добро за нас и за клуба. Наясно сме, че играем срещу отбор, който е 13 пъти шампион и е фаворит. Но имаме надежда и вяра в нашия отбор", каза Душан Керкез.

"Настроението при нас е супер. Всички футболисти, служители в клуба са мотивирани. Очакват този мач и всичко е нормално. Анализирахме противника и ще дадем най-доброто от себе си и ще видим накрая какъв ще е резултатът", допълни треньорът на Ботев. "Нормално е да не сме фаворити в този мач. Лудогорец играе много добър футбол, печели всички мачове в последно време и разбира се са фаворити. Финалът е финал. Ние знаем, че също имаме качество и можем да направим нещо голямо", каза още специалистът.

"Всички играчи, на които разчитахме в последно време, са на линия. Всички са готови. Няма наказани, няма контузени, всички са тук, напълно здрави и вървим с пълна мощност", заяви той. "Знам, че много фенове ще бъдат на стадиона и ще ни подкрепят, както всеки път. Мога просто да обещая, че всеки от нас, ще даде най-доброто от себе си и ще видим какво ще се случи накрая", завърши Душан Керкез.

Сватбата: Ние сме съпорт на съдиите на терена

Сватбата: Ние сме съпорт на съдиите на терена

"Благодаря за доверието"